Kit premium 24 mm (biberon+accesorii) – ROAC034

Kit premium 24 mm (biberon+accesorii) - ROAC034

Ideal pentru o colectare rapida si eficienta a laptelui de la ambii sani sau daca doriti sa aveti un kit de rezerva pentru pompa dvs. Spectra.
Setul include: 1buc – cupa pentru san -dimensiune cupa 24 mm 1buc – furtun 1buc – supapa 1buc – sistem de protectie ce nu permite patrunderea laptelui in motor biberon capacitate 160 ml tetina moale cu debit pentru nou-nascuti suport pentru biberon NU CONTINE BPA.
Atentie! Acest produs este un accesoriu pentru dispozitive medicale si nu intra sub incidenta O.U.G. 34/2014 art 3, alin 3, lit b, privind returul produselor. ATENTIE:? Componentele care intra in contact cu laptele trebuiesc sterilizate inainte de fiecare utilizare? Laptele matern poate fi stocat 72 de ore in frigider si pana la 3 luni in congelator? Laptele matern nu se incalzeste la microunde si nu se fierbe? Folosirea componentelor la mai multe persoane poate duce la transmiterea diverselor boli.

Preț: 77.0 RON

Recomandări

Etichete: jucarie noua Kit premium 24 mm (biberon+accesorii), cumpara online Kit premium 24 mm (biberon+accesorii), Kit premium 24 mm (biberon+accesorii) pret, Kit premium 24 mm (biberon+accesorii) magazin online, jucarie Kit premium 24 mm (biberon+accesorii), pret bun Kit premium 24 mm (biberon+accesorii), Kit premium 24 mm (biberon+accesorii) ieftin, SKU: ROAC034