Figurine Schleich Urangutan Femela – SL14775

Unrangutanii sunt o primata superioara inteligenta care isi poate recunoaste propria imagine in oglinda. Pot chiar folosi unelte. De exemplu, ei stiu sa foloseasca o creanga pentru a-si da seama cat de adanca este apa sau sa faca un pod peste noroi folosind crengi. Cand ploua, urnagutanii isi tin frunze deasupra capului pentru a nu se uda.
AVERTISMENT: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici! Pericol de sufocare!
Varsta recomandata: +3ani

Figurine Schleich Pursange Englez cu Patura

Caii Pursange Englezi sunt farte zvelti si rapizi, descendenti ai cailor arabi, ei sunt folositi in principal la curse. Acesti cai sunt vulnerabili la frig si au nevoie de o patura mare si groase pentru caldura chiar si atunci cand se afla in grajd.
AVERTISMENT: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici! Pericol de sufocare!
Varsta recomandata: +3ani

Figurine Schleich Iapa Araba – SL13761

Acesta figurina din plastic prinde viata datorita detaliilor si a grijii cu care a fost pictata manualDimensiune: 3 x 12,4 x 9,9 cmGreutate: 150 gStiati ca:Caii din rasa Araba au fost crescuti de Beduini si traiau in deset, cateodata dormeau chiar in corturi! Astazi acesti cai pot fi recunoscuti dupa forma capului si a cozii. In prezent aproape toate rasele de cai au gene ce se trag din rasa Araba
Avertisment:
Varsta recomandata: 3+

Figurine Schleich Bufnita Inzapezita – SL14671

Acesta figurina din plastic prinde viata datorita detaliilor si a grijii cu care a fost pictata manual.
Dimensiuni: 5.5×5.5×5.5 cmGreutate: 29.5 gr.
Avertisment:
Varsta recomandata: 3 ani +

Figurine Schleich Armasar Shire – SL13734

Acesta figurina din plastic prinde viata datorita detaliilor si a grijii cu care a fost pictata manual.
AVERTISMENT: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici, pericol de sufocare.
Varsta recomandata: 3 ani +

Patrula Canina Set Transformare in Catei Eroi – SM6026620

Patrula canina castiga! Pregateste-te sa salvezi Adventure Bay cu seturile de transformare in catei eroi! Priveste cun Skye si Marshall se transforma din catei in timpul liber in catei eroi pregatiti de actiune! Pune figurinele de catei obisnuiti in casutelel lor si intoarce manerul de deasupra pentru a-i transforma! Acum, Skey si Marshall sunt pregatiti sa salveze ziua.Recreeaza toate misiunile tale favorite din patrula canina! Imaginatia copiilor va fi inspirata de misiunile de salvare pline de prietenie, lucru in echipa si curaj.
Avertisment! Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici, pericol de sufocare.
Varsta recomandata : 3+ ani

Figurine Schleich Vaca Simmental – SL13801

Aceasta figurina din plastic prinde viata datorita detaliilor si a grijii cu care a fost pictata manual.Contine:O figurina vaca SimmentalStiati ca:Vacile Fleckvieh au un cap alb, picioare albe, o burt? alb? și coad? stufoasă alb?. Restul blanii lor este patata variind ca si culoare de la auriu deschis la maro-ro?cat.
AVERTISMENT: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici, pericol de sufocare.
Varsta recomandata: 3 ani+

Patrula Canina Vehicul de Baza si Figurina – SM6022627

Nicio sarcina nu este prea mare, niciun catelus prea mic! Acestea sunt cuvintele pe care Ryder le spune tuturor. Ryder este liderul, salvatorul si invatatorul catelusilor. Sari in ATV-ul lui de salvare si pregateste-te pentru aventura vietii tale! Cu roti functionale adevarate, Ryder sare in ATV-ul sau si se avanta in actiune! Avand bratele articulate, il poti pune in orice pozitie doresti. Participa la un traseu off-road cu Ryder si Patrula Catelusilor colectionand intreaga serie de vehicule din Patrula Catelusilor. impreuna cu acestia, imaginatia copilului tau va deborda de misiuni de salvare inspirate de catelusi, pline de prietenie, munca in echipa si curaj. Alege dintre Chase, Marshall, Zuma, Skye, Rocky si Rubble. Daca te paste pericolul, latra scurt, iar Patrula Catelusilor este acolo sa te ajute cu ATV-ul de salvare al lui Ryder!AVERTISMENT Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine parti mici. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Înlaturati toate materialele folosite la ambalare, nainte de a nmna jucaria copilului.
Varsta recomandata: + 3 ani

Figurine Schleich Ied – SL13829

Caprele si iezii se recunosc dupa sunetele care le fac, nu dupa cum arata. Iezii sunt alaptati timp de sase luni, dupa care incep sa manance frunze si iarba. Varsta lor se poate determina dupa dintii lor. De exemplu, un ied de un an are doi dinti, iar unul de doi ani are patru si este considerat deja adult. Iezii domestici nou nascuti pot sa stea in picioare si sa-si urmareasca mama imediat dupa ce sunt nascuti.
Avertisment:
Varsta recomandata: 3+