Figurine Schleich Pterozaur Anhaguera – SL14540

Aceasta figurina din plastic prinde viata datorita detaliilor si a grijii cu care a fost pictata manual. Gura dinozaurului se deschide.Stiati ca:Anhanguera este un pterozaur ce are o anvergura de pana la 4 m. In limba Indiana numele lui inseamna „diavol batran”. Corpul lui avea putin mai mult de 20 de cm lungime. Caracteristica lui cea mai importanta este craniul prelungita si gura precum a crocodilului.Denumire stiintifica: AnhangueraDimensiuni figurina: 6.0 x 14.2 x 14.0 cm
AVERTISMENT: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici, pericol de sufocare.
Varsta recomandata: +3 ani.

Figurine Schleich Giganotosaurus – SL14543

Aceasta figurina din plastic prinde viata datorita detaliilor si a grijii cu care a fost pictata manual.Stiati ca:Gigantozaurul era un pradator din Cretacicul Superior si era usor de confundatr cu faimosul Tyranozaurus Rex. Oricum ambele animale sunt foarte periculoase.Figurina are maxilarul mobil.AVERTISMENT Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici, pericol de sufocare.
Varsta recomandata: 3+

Figurine Schleich Rapitoare cu Pene – SL42347

Utahraptor, Velociraptor and Microraptor erau rapitoare cu pene. Cercetatorii de dinosauri au gasit pene pe bratele unui velociraptor, chiar si pene de zbor pe un Microraptor. Ei cred ca Utahraptor avea si el pene. Cu toate oaceste, nicicare dintre ei nu ar fi putut sa zboare.
Avertisment: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici, pericol de sufocare.
Varsta recomandata: +3 ani.

Figurine Schleich Dinozaur Allosaurus – SL14580

Toate figurinele Schleich sunt pictate cu grija de mana, modelate in detaliu si le permit copiilor sa invete in timp ce se joaca.Alosaurul era unul din cei mai mari dinozauri carnivori. A trait cu aproximativ 150 de millioane de ani in urma si obisnuia sa vaneze dinosauri erbivori ca stegosaurus si diplodocus. Bratele sale erau asemanatoare cu cele ale tiranozaurului, puternice dar foarte scurte.Mandibula dinozaurului se poate misca.
AVERTISMENT: Nerecomandat copiilor cu varsta mai mica de 3 ani. Contine piese mici. Pericol de sufocare!
Varsta recomandata: 3+

Figurine Schleich Set Dinozauri + Pestera – SL42261

Include:7 figurineO pestera este locul ideal unde se pot adaposti de marii pradatori, dinozaurii care au eclozat recent. Dar, marii dinozauri stiu ce se afla acolo si isi asteapta prada in fata pesterii.
AVERTISMENT: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici, pericol de sufocare.
Varsta recomandata: +3 ani.

Figurine Schleich Mini Tiranozaur – SL14596

Tiranozaurus Rex este numit regele dinosaurilor. Din acest motiv poarta cuvantul latin rex, care inseamna rege. Este celebru pentru bratele sale scurte, care insa erau mai puternice decat ne putem inchipui, putand sa ridice 200 de kilograme cu ele, insa erau mai scurte decat capul sau.
AVERTISMENT: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici! Pericol de sufocare!
Varsta recomandata: +3ani

Figurine Schleich Therizinosaurus – SL14529

Aceasta figurina din plastic prinde viata datorita detaliilor si a grijii cu care a fost pictata manual.Dimensiunile figurinei: 19.6 x 13.5 x 19.6 cmGreutatea figurinei: 254 gStiati ca:Cea mai impresionanta caracteristica a lui Therizionosaurus sunt ghiarele lui uriase. Scopul lor nu a fost descoperi inca dar se crede ca acestea erau folosite pentru a se apara. Deoarece au fost gasite doar putine fragmente de schelet nu se poate sti cum arata sau cu ce se hranea. Acesta a trait acum aproximativ 70 de milioane de ani.
AVERTISMENT: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici, pericol de sufocare.
Varsta recomandata: +3 ani.

Set Dimorphodon and Therizinosaur – SL41425

Aceasta figurina din plastic prinde viata datorita detaliilor si a grijii cu care a fost pictata manual.Contine:-Un set cu dinozauri figurine.Stiati ca:Primul Dimorphodon a existat acum aproximativ 200-175 milioane de ani. Ciocul sau a fost particular de extraordinar, pentru c? semÎna cu cel al unui Puffin. Aripile scurte nu sunt chiar adecvate pentru zbor, dar pterozauri au fost cel mai probabil n m?sur? să se catere la fel de bine ca și veveri?ele. Spre deosebire de Dimorphodon, Therizinosaurul a trșit spre sfrșitul erei dinozaurilor. El a avut cele mai lungi gheare din toate animalele care au trșit vreodat? pe p?mnt: ele erau lungi de pn? la 70 de centimetri. Cel mai probabil, le-a folosit pentru a desprinde coaja de pe copaci.
AVERTISMENT: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici, pericol de sufocare.
Varsta: 3+