LEGO Duplo Town Picnicul Aniversar – L10832

Interpreteaza scene din viata reala in LEGO? DUPLO? orasul meu: o lume usor de recunoscut cu figurine DUPLO moderne.Copilasii vor adora sa ia baloane si sa mearga la picnicul aniversar in parc, cu bunica. Distreaza-te cu balansoarul care functioneaza de-adevaratelea, Construieste copacul si intinde patura – e locul perfect pentru picnic! Include trei figurine DUPLO, plus o figurina veverita.
Avertisment:
Varsta recomandata: 2-5 ani.

LEGO Duplo Town Animalutele Familiei – L10838

Interpreteaza scene din viata reala in LEGO? DUPLO? orasul meu: o lume usor de recunoscut cu figurine DUPLO moderne.Fa o excursie in parc pentru a te juca cu toate Animalutele familiei! Copilasii vor adora sa creeze povesti cu aceasta colectie plina de inspiratie cu figurine de animale – ei pot arunca un disc de joaca pentru caine, pot ferchezui pisica cu peria, pot imbaia o pasare si hrani iepurele cu morcovi. Adauga aceste animalute iubitoare la alte seturi LEGO? DUPLO? orasul meu pentru distractie nelimitata cu animale.
Avertisment:
Varsta recomandata: 2-5 ani.

LEGO Duplo Town Casa Familiei – L10835

Interpreteaza scene din viata reala in LEGO? DUPLO? orasul meu: o lume usor de recunoscut cu figurine DUPLO moderne.Exista oportunitati de joaca nelimitate in aceasta casa usor de construit – copilasii se pot distra practicand activitati si obiceiuri, de la sculatul de dimineata, prepararea si luarea mesei, pana la spalarea masinii. Priveste cum isi dezvolta abilitatile de joaca pe roluri, interpretand scene din viata de zi cu zi, cu trei figurine DUPLO.
Avertisment:
Varsta recomandata: 2-5 ani.

LEGO Duplo Town Piata Mare a Orasului – L10836

Interpreteaza scene din viata reala in LEGO? DUPLO? orasul meu: o lume usor de recunoscut cu figurine DUPLO moderne.Descopera Piata mare a orasului cu copilasul tau – sunt atat de multe de vazut si facut! Invarte rotile dintate pentru a roti masina pentru mecanic, cumpara produse proaspete la brutarie si la magazinul de alimente, sau mergi la medic pentru o consultatie! Include cinci figurine DUPLO.
Avertisment:
Varsta recomandata: 2-5 ani.