Model Set Masinuta BMW i8 – RV67008

Model Set Masinuta BMW i8 - RV67008

BMW i8 este ntruchiparea unui viitor orientat catre masina sport care ncorporeaz? cea mai nou? tehnologie revolușionar?. Axul din spate al hibridului este propulsat de un motor cu 3 cilindri, care, deși are doar o capacitate de 1,5 litri produce nsă o putere de 170 kW (231 CP) si un cuplu de 320 Nm cu ajutorul a dou? turbocompresoare. Axa din fa?? este alimentat cu energie de la un motor electric, care livreaz? 96 kW (131 CP). Interacșiunea dintre cele dou? motoare este coordonat? optim datorit? unui sistem inteligent de management al energiei. Rezultatul: Performante pentru o adevarata masina sport iar acest lucru cu un consum de combustibil și emisiile de gaze a unei mașinii mici. I8 accelereaz? de la 0 la 100 km / h (62 mph) n doar 4.4 secunde si poate atinge viteza maxima a unui BMW de 250 km / h (155 mph).Macheta de asamblat din plastic.Necesita lipire si vopsire.Setul contine accesorile necesare.
Caracteristici macheta:Scala: 1:24Gradul de dificultate: 4 (dificil)Lungimea: 195 mmCaroseria reprodusa fidelMotor cu 3 cilindri din mai multe partiReproducere foarte detaliat? a motorului electricPoate fi asamblata cu sau fără acoperi?Scaunele din fata structurateInteriorul detaliat cu panoul de bord autenticSpoiler spate, mobil, detasabilRoti rotativeSasiu detaliatDiverse parti cromate inclusiv jantele si reflectoareleSet de autocolante cuprinz?tor cu pl?cu?e de nmatriculare internașionale (D, A, NL, F, B, CH, GB, I, RUS)
Avertisment: Nerecomandat copiilor mai mici de 8 ani. Contine piese mici. Pericol de sufocare. Vopseaua contine conservanti: Metilcloroizotiazolinona, METHYLISOTHIA. A se folosi doar sub supravegherea unui adult. Contine adeziv cu solvent.
Varsta recomandata: 10+

Preț: 147.74 RON

Recomandări

Etichete: jucarie noua Model Set Masinuta BMW i8, cumpara online Model Set Masinuta BMW i8, Model Set Masinuta BMW i8 pret, Model Set Masinuta BMW i8 magazin online, jucarie Model Set Masinuta BMW i8, pret bun Model Set Masinuta BMW i8, Model Set Masinuta BMW i8 ieftin, SKU: RV67008