Roaba Rosie – TK2170

O roaba rosie de jucarie de la Klein pentru distractie in nisip.
Avertisment:
Varsta recomandata: +3 ani

Set Tunning cu Masinuta de la Bosch – TK8630

Setul tuning cu masinuta contine: bormasina pe baterii Ixolino II de la Bosch, masinuta demontabila; 4 roti de schimb; 3 seturi de etichete de schimb.
Avertisment: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine parti mici si/ sau parti mici ce pot fi desprinse de pe jucarie, si care pot fi inghitite.
Varsta recomandata: +3 ani.

Bormasina Bosch – TK8402

In?urubarea / de?urubarea, model de Bosch, replica fidel? a originalului. Juc?rie imitașie cu caracteristici realiste electronice: efecte sonore, efecte de lumin?, de rotașie n ambele sensuri, 2 viteze de operare. Bateriile nu sunt incluse. Continutul kit-ului : 1 ?urubelni?? Necesita baterii: 3 x R6.AVERTISMENTE: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine parti mici sau/si detasabile pe care copii le-ar putea inghiti. Risc de sufocare.
Varsta recomandata: +3 ani

Ruleta Micului Mester – LER9153

Ruleta de masurat este un instrument ce nu trebuie sa lipseasca din trusa micilor exploratori!
Caracteristici: aceasta ii va ajuta pe copii sa-si dezvolte conceptul de dimensiune si le va pune astfel bazele cunostintelor legate de masurare ruleta dispune de un mecanism manual de rulare si sunet de avertizare daca aceasta este rulata incorect masuratorile metrice sunt afisate pe ambele parti ale benzii poate fi folosita in cadrul activitatilor matematice, precum si al jocurilor de rol Masoara pana la: 1.2 m
Varsta recomandata: 3 – 7 ani
Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Roaba cu Scule Bosch – TK2752

Setul contine 4 piese: o roaba pe o singura roata, lopata, grebla si o pereche de manusi din material plastic. Dimensiune: 71 x 26,5 x 35 cmAVERTISMENTE: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine parti mici sau/si detasabile pe care copii le-ar putea inghiti. Risc de sufocare.
Varsta recomandata: +3 ani

Drujba Bosch de Jucarie cu Baterii – TK8399

Al doilea model de drujba de jucarie de la Klein.Sunete realiste de drujbalanternaNecesita 3 x baterii R6 (bateriile nu sunt incluse).AVERTISMENT :Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici, pericol de sufocare. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Nu lasati aceasta jucarie la indemana copiilor sub 3 ani. Contine parti mici sau/si detasabile pe care copii le-ar putea inghiti. Risc de sufocare. Nerespectatrea avertismentelor poate duce la ranirea copilului dumneavoastra.
Varsta recomandata: 3 ani +

Surubelnita Electrica Bosch Ixolino – TK8300

Surubelnita electrica pe baterii Bosch de jucarie. Funcite insurubare/ dezsurubare Lumina Piese schimbabile Functioneaza pe baterii ( 2 x 1.5V AAA , nu sunt incluse)
AVERTISMENT: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine parti mici sau/si detasabile pe care copii le-ar putea inghiti. Risc de sufocare.
Varsta recomandata: +3 ani

Bormasina Bosch de Jucarie – TK8413

O bormasina de jucarie de la Bosch, face sunet, functioneaza cu baterii si poate fi reglat sensul si viteza.
Avertisment: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine parti mici si/ sau parti mici ce pot fi desprinse de pe jucarie, si care pot fi inghitite.
Varsta recomandata: +3 ani.

Masina de Cusut – TK7901

Masina de cusut de jucarie cu baterii, actionata cu pedala.Functioneaza cu 4 baterii AA – RL06. Bateriile nu sunt incluse.Contine:3 mosoare cu fir alb, negru si rozdegetar1 metru de croitorie1 dipsozitiv de infirarebobine cu fir alb, negru și roz1 ac de cusut de rezervă3 mosoare goale1 pedala de picior1 cutie de depozitareAVERTISMENTE Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine parti mici sau/si detasabile pe care copii le-ar putea inghiti. Pericol de sufocare! Contine parti cu tuburi, cordoane, benzi, fire lung. Pericol de strangulare! Contine ace de cusut sau obiecte ascutite, etc. Pericol de impungere! A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Nerespectatrea avertismentelor poate duce la ranirea copilului dumneavoastra.
Varsta recomandata: +8 ani

Masina de Tuns Iarba Bosch – TK2702

Masina de tuns Iarba Bosch, imitatie dupa cea originala, cu sunete realiste atunci cand este impinsa.
Dimensiuni: 70 x 23.5 x 49 cmAVERTISMENTE: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine parti mici sau/si detasabile pe care copii le-ar putea inghiti. Risc de sufocare.
Varsta recomandata: +3 ani