Set Accesorii Kit de Curatare a Grajdurilor de la Ferma – SL42290

Fermierul isi incarca roaba cu fan pentru a duce mancare la animalele sale. Folosind roaba el poate duce cate 50-100 kg. El arunca hrana in roaba folosind furca. Furca este ideala pentru toate hranile cu tulpini lungi, inclusiv sfecla. Este modul perfect pentru a le pune in jgheab. E nevoie de multa indemnare pentru a manui furca in modul ideal. Cand fermierul termina de lucrat, uneori, pentru a se distra, organizeaza curse cu roaba prin ferma. Exista chiar si un campionat pentru acest sport , care are loc in fiecare vara in Saxonia in Germania. Furcile pentru fan au trei dinti, iar cele pentru balegar au patru.
Avertisment:
Varsta recomandata: 3+

Figurine Schleich Siloz de Furaje cu Animale – SL41429

Puteti observa adesea mari silozuri pentru furaje n ferme. Furajele pentru animale sunt stocate n structuri similare turnurilor. Aceste structuri p?streaz? furajele proaspete și curate. Silozul de alimentare protejeaz?, de asemenea, furajele de catre ?oareci infometati și de ?obolani, care altfel ar sari cu mult entuziasm la saci de furaje. Fermierul umple silozul pn? cnd acesta este plin. Pentru a scoate afar?, el deschide o trap? n partea de jos a silozului cu ajutorul unei manete și gole?te furajul direct n jgheab atunci cnd este necesar.Aceste figurine din plastic prind viata datorita detaliilor si a grijii cu care au fost pictate manual.
AVERTISMENT: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici, pericol de sufocare.
Varsta recomandata: 3-8 ani.

Figurine Schleich Set Ingrijire Manz – SL42361

Fetita este vrajita de manzul ei pursange Englez care zburda in pasune. Ea este nespus de mandra ca poate sa ii dea de mancare din sticla si sa-l inveleasca in patura sa calda in fiecare zi. Cei doi sunt deja prieteni foarte apropiati. Fata viseaza ca manzul ei va fi cel mai rapid cal din lume atunci cand va creste mare.
AVERTISMENT: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici! Pericol de sufocare!
Varsta recomandata: +3ani

Hrana pentru Caini si Pisici – SL42293

Cainii si pisicile sunt animale de companie inteligente, jucause si care indragesc sa fie mangaiate. Pentru a fi siguri ca se simt in largul lor acasa, fiecare animal ar trebui sa aibe propriul bol. Animalele prefera si ele sa manance din propriul tacam. De aceea prietenii nostrii in patru picioare primesc boluri separate. Este mai bine pentru sanatatea lor fiindca a manca din acelasi boli poate duca la transmiterea de raceli si alte boli. Dupa masa, pisica se incolaceste in cosul ei iar cainele primeste un os delicios drept desert. Acest os ii curata dintii si ii maseaza gingiile. Pe langa asta, contine si nutrienti importanti, iar mestecarea osului il tine pe catelus ocupat si il calmeaza. Cainii sunt in stare sa mestece oase cu orele – pana le manaca de tot.
Avertisment:
Varsta recomandata: 3+

Grajd cu Cai si Accesorii – SL42195

Aceasta macheta din plastic prinde viata datorita detaliilor si a grijii cu care a fost pictata manual.Contine:O macheta a unui grajd de cai cu accesorii.Stiati ca:Sarah se ntoarce de la plimbare cu iapa ei Mustang, Maya. A fost minunat – și noua ?a se potrive?te perfect. Acum ea o teasala pe Maya, o curata și ii d? paie și furaje. Dup? aceea, Sarah se ghemuieste langa mica iapa Mustang. O zi minunata la grajduri.
AVERTISMENT: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici, pericol de sufocare.
Varsta recomandata: 3 ani+

Banda Transportatoare pentru Fan cu Fermier – SL42377

Banda transportatoare este aditia eprfecta pentru ferma voastra Schleich. Copii vor putea cu usurinta sa transporte capite de fan pana in podul fermei, iar banda poate fi reglata la inaltime. Toate figurinele Schleich sunt detaliate si vopsite de mana.
AVERTISMENT: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici! Pericol de sufocare!
Varsta recomandata: +3ani

Figurine Schleich Casa de Caine – SL42376

Cainele Ciobanesc Australian este foarte enrgic si sportiv, indrageste sa fie in aer liber si sa aibe grija de oi. Noua casa de caine ii ofera protectie fata de vant si ploaie. Pentru a-l apara de frig casa sa aer o izolatie groasa ca sa-l tina cald. Perne si plapume fac din casa de caine locul favorit a prietenului vostru canin.
AVERTISMENT: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici! Pericol de sufocare!
Varsta recomandata: +3ani

Figurine Schleich Balon Fermecat Bayala – SL41443

Descriere: Acesta figurina din plastic prinde viata datorita detaliilor si a grijii cu care a fost pictata manual.Stiati ca:Este o noapte cald?, de var? nstelata. Balonul fermecat Bayala plute?te peste ora? și transport? elfii stelari inapoi jos la Soleyas, unde toata lumea se pregateste cu toti sa participe la minunata reuniune mpreun?. Dup? aceea, Eyele, surorile ei și prietenii lor se urca la bordul balonului magic și zboara spre minunatul taram al elfilor stelari. Ce magica noapte!
Avertisment! Nerecomandat copiilor mai mici de 36 luni.Contine piese mici.Pericol de sufocare!
Varsta recomandata: +3 ani.